CSS Courier Services Scherpenzeel

De reden dat u hier leest is waarschijnlijk dat u nu, of regelmatig, goederen of documenten betrouwbaar en snel op een plaats van bestemming wilt hebben. Of dat nu ter verdere bewerking is, of bij uw klant. 

Deze transporten zelf uitvoeren kost tegenwoordig veel tijd van medewerkers die u misschien helemaal niet kunt missen op de werkvloer. Voeg bij deze loonpost de autokosten en u zult snel inzien dat u dergelijke transporten beter over kunt laten aan iemand die zich daar op toelegt. 

CSS verzorgt sneltransporten door geheel Nederland en Europa per kleine bestelauto, eventueel met aanhangwagen. Mocht de verkeerssituatie problematisch zijn en de omvang van de zending laat het toe, hebben we zelfs een motorfiets om files te omzeilen.

Indien u zelf over een voertuig beschikt en deze wilt gebruiken kunnen wij ook een ervaren chauffeur voor u inzetten.

CSS bestaat al sinds 1992 en heeft sinds die tijd een prettige vaste klantenkring opgebouwd, voornamelijk in de regio Amersfoort - Veenendaal - Ede. 

Onze werkwijze kenmerkt zich door een heel direct persoonlijk contact en korte lijnen. Geen ingewikkelde tracking en tracing toestanden bij ons, als u wilt weten wanneer uw zending aankomt of aangekomen is, belt u direct met de chauffeur. Wel zo handig als er onderweg iets verandert of er speciale instructies zijn. 

Door onze no nonsense opzet kunnen wij scherpe tarieven berekenen.

Actuele prijzen en voorwaarden vindt u op deze website. 

Mailt of belt u gerust voor een persoonlijke benadering, indien u een meer klantgerichte oplossing wenst. 

Om uw administratie waterdicht te houden, ontvangt u na aflevering altijd een getekend afleverbewijs met onze factuur mee. 

Al het vervoer dat voor u wordt verzorgd, geschiedt conform de algemene vervoercondities (AVC) en de algemene voorwaarden voor koeriersdiensten (AVK). 

Een goede telefonische bereikbaarheid is vanzelfsprekend. CSS staat zeven dagen per week tot uw beschikking.